Tireda?


Tireda is een klein timmerbedrijf dat zich vooral specialiseert in alle werkzaamheden in, op en aan huis bij particulieren.


Tireda werkt in Delft en omstreken.

De eigenaar van het bedrijf is van Jan van Vuuren. Jan zit al meer dan 15 jaar in het vak en weet dat zijn klanten goede communicatie zeer op prijs stellen. Zo zal hij altijd luisteren naar uw wensen en zal hij zijn ervaring inzetten om in overleg met u tot het beste resultaat te komen. Daar komt nog eens bij dat Jan een expert is in het beperken van overlast tijdens de werkzaamheden, zodat u zo min mogelijk hinder hiervan ondervind.

Uitvoerder en aannemer

Omdat Jan zowel uitvoerder als aannemer is, is hij de enige schakel en is er voor u redelijk veel vrijheid om eventueel nog dingen aan te passen tijdens de werkzaamheden, dit uiteraard in overleg. Als de werkzaamheden buiten zijn vakgebied vallen, wordt er een beroep gedaan op lokale specialisten. Jan blijft uiteraard eindverantwoordelijk en uw vaste aanspreekpunt.

Een familiebedrijf

Tireda is een echt familiebedrijf, vernoemd naar de drie zonen van Jan. De middelste zoon Remi, die zelf ook een timmerbedrijf heeft, komt vaak helpen met klussen.

Heeft u klussen waar u zelf niet aan toekomt
of waarbij u een vakman nodig heeft?

Als u Tireda belt zal Jan bij u langskomen om te inventariseren waaruit de werkzaamheden bestaan, en om ideeën uit te wisselen over hoe deze het beste uitgevoerd zouden kunnen worden. Na het doorlopen van de plannen zal Tireda binnen 14 dagen een gerichte, vrijblijvende offerte uitbrengen.